Malzemeler:
300g seftali (konserve)
yarim tatlikasigi bitkisel toz jelatin
50ml portakal veya seftalisuyu
1 yk bal
süslemek icin 1 paket kremsanti( 100ml), istege göre antepfistigi
Hazirlanisi:
seftalilerin yarisini kücük küp seklinde kesin ve bir tencereye alin, seftalisuyu ve jelatini ilave ederek 2-3 dak. karistirarak kaynatin. Ocaktan alip bal ilave edin ve blendir´dan gecirin, seftali parcalarinida ekleyerek kücük kaselere bölün ve sogumaya birakin. soguyan tatliyi kremsanti ve fistigla süsleyin
ayy çok sirin olmus ellerine sağlık..
YanıtlaSilEllerine sağlık canım,çok güzel gözüküyor şeftali tatlısı..
YanıtlaSilAfiyet şifa olsun inşaallah..
muhabbetle..
Görüntüsü şık ve pratik bir tatlı ellerinize sağlık....
YanıtlaSilayşeciğm ellerine sağlık tatlım..bak bunları not ediyorum hep:) bir araya geldiğimizde isterim:)) kocaman öpüyorum birtanemi..rabbime emanetsiniz..
YanıtlaSilçok lezzetli görünüyor, elinize sağlık, sevgiler...
YanıtlaSilEllerinize sağlık,nefis görünüyor.
YanıtlaSil