Crumble tarifi / Beeren Crumble






150g un, 110g tereyagi, 100g seker, parmak uclariyla hamur haline getirilir (resimdeki gibi)

500g bögürtlen, ahududu, yabanmersini karisimi, ben erikte kullandim, 6 adet firin kasesine alinir
üzerlerine karistirilmis 1 yk limonsuyu ve 2 yk bal dökülür.
Ve hamurla kapatilir.



önceden isitilmis firinda 200° 25dak. pisirilir 

Pisen Crumble ilik sekilde Vanilyali Dondurma ile servis edilir. Biz esimin dondurma getirmesini bekleyemedik...


Almanya tatilime on gün kaldi arkadaslar tabiki tatilim boyunca bloguma ara vermeyi düsünmüyorum fakat su son günlerde kosusturma icindeyim malum hediye alisverisleri vs vs...

3 yorum:

  1. Son günlerde cok görüyorum bu tarifi cok nefis birsey gibi görünüyor,Almanya gezisi icin simdiden hayirli yolculuklar dilerim,nereye geliceksiniz bir mahsuru yoksa?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canim evet cok nefis.

      Stuttgart a gidicez insallah, ailem orada :)

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Merhaba,

Fikir ve önerileriniz, icinizden gecenler benim icin cok önemli;
Güzel seyler paylasma dilegiyle...