Seftali Tatlisi (Pfirsichköpfchen)



Malzemeler:

300g seftali (konserve)
yarim tatlikasigi bitkisel toz jelatin
50ml portakal veya seftalisuyu
1 yk bal
süslemek icin 1 paket kremsanti( 100ml), istege göre antepfistigi


Hazirlanisi:

seftalilerin yarisini kücük küp seklinde kesin ve bir tencereye alin, seftalisuyu ve jelatini ilave ederek 2-3 dak. karistirarak kaynatin. Ocaktan alip bal ilave edin ve blendir´dan gecirin, seftali parcalarinida ekleyerek kücük kaselere bölün ve sogumaya birakin. soguyan tatliyi kremsanti ve fistigla süsleyin

afiyet olsun...






6 yorum:

  1. ayy çok sirin olmus ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık canım,çok güzel gözüküyor şeftali tatlısı..
    Afiyet şifa olsun inşaallah..
    muhabbetle..

    YanıtlaSil
  3. Görüntüsü şık ve pratik bir tatlı ellerinize sağlık....

    YanıtlaSil
  4. ayşeciğm ellerine sağlık tatlım..bak bunları not ediyorum hep:) bir araya geldiğimizde isterim:)) kocaman öpüyorum birtanemi..rabbime emanetsiniz..

    YanıtlaSil
  5. çok lezzetli görünüyor, elinize sağlık, sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Ellerinize sağlık,nefis görünüyor.

    YanıtlaSil

Merhaba,

Fikir ve önerileriniz, icinizden gecenler benim icin cok önemli;
Güzel seyler paylasma dilegiyle...